Instagram Beğeni Satın Al İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram Beğeni Satın Al İşlemi Nasıl Yapılır?

Sosyal medyanın hayatımızı domine edişi artık bir gerçek. Hobilerimiz, ihtiyaçlarımız, haber alış verişimiz gibi temel konular başta çeşitli sosyal medya mecralarından karşılanıyor. Instagram 2010 yılında kurulan ve günümüz itibari ile en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisi durumuna gelen aplikasyondur. Uygulama, kullanıcılarına video, hikayeve fotoğraflar paylaşmasının yolunu açmaktadır.

Günümüzde kişisel ve kurumsal olarak kullanabileceğiniz Instagram uygulaması her gün milyonlarca etkileşim ile dünyanın en büyük uygulamalarından birisi haline gelmiştir. Bu platformda daha göz önünde bulunmak isteyen şahıs ya da kurumlar Instagram beğeni satın al uygulamalarını kullanmaktadır.

Instagram Beğeni Satın Al İşlemi Nasıl Yapılır?

Sitemiz çeşitli sosyal medya uygulamalarına yönelik satışlar gerçekleştirmektedir. Bunlardan bir tanesi de Instagram beğeni satın al seçeneğidir. Sitenin ana sayfasına geldiğiniz zaman burada sizleri çeşitli paketler karşılamaktadır. İhtiyacınız olan paketler büyüklüğüne göre sıralanmıştır. Bunlardan birini seçerek bilgilerinizi girmeye başlarsınız.

Ödeme sayfasına gelmeden önce sizlerden kimi bilgiler talep edilmektedir. Bunlardan birincisi beğeni gönderilecek Instagram linkinin adresidir. Instagram gönderisinin beğeni satın alma işlemi gerçekleştirmeden herkese açık şekilde konumlandırılması gerekmektedir. Gizli hesaplara beğeni işlemi yapılmamaktadır. Fakat hesabınızın gizliliğinde kararlı iseniz beğeni işleminden sonra tekrar gizli moda alabilirsiniz. 

Ödeme Yöntemleriniz Neler?

Bundan sonra izlenecek istenecek bilgiler isim, mail adresi ve telefon numarasıdır. Şirketimiz herhangi bir sorunda sizlerle iletişim haline geçebilmek için bu bilgileri doğru doldurmanızı önemle tavsiye eder.  En sonunda ise ödeme işlemi gerçekleştirilir. Ödeme için iki farklı yol vardır. Bunlardan ilki online kart ile ödeme sistemi, ikincisi ise havale/ eft ile ödeme yöntemidir.

Instagram Beğeni Paketleri Nelerdir?

Instagram beğeni paketleri minimum 100 maksimum 5000 tarzında olacak şekilde sıralanmıştır. İhtiyacınız olan beğeni paketlerini incelemek için ana sayfadan seçim yapabilirsiniz. Beğeni satın alma fiyatları paketin büyüklüğüne göre değişim sağlamaktadır.

Instagram Beğeni Fiyatları Ne Kadar?

Instagram beğeni ücreti ne kadar sorusu da müşterilerimiz tarafından sıklıkla sorulan bir sorudur. Buna sabit bir yanıt vermek imkansızdır. Zira yukarıda belirtildiği üzere Instagrambeğeni satın al fiyatları beğeni sayısına göre farklılık göstermektedir.

Hayal ettiğiniz kadar pahalı olmayan bu hizmette, minimum 5 Türk Lirası ile 100 beğeniye sahip olabilirsiniz.

Beğeni Satın Almak Güvenilir mi?

Uzun zamandır sosyal medya danışmanlığı ve Instagrambeğeni satın alma üzerine çalışan firmamız kurumsal yapıdadır. Resmi olarak her türlü hakkınız saklı tutulmaktadır. Platformumuz şu ana kadar gerçekleştirdiği milyonlarca satış işleminden olumlu feedbackler almıştır. Güvenilir mi sorusuna verilebilecek en sağlam yanıt da tecrübe ve kurumsallıktan geçmektedir?

Instagram Beğeni Hediyeleri

Instagram beğeni hediyeleri firmamızın müşterilerine sunduğu sayısız avantajdan sadece bir tanesidir. Paketlere göre kategorize edilen hediyeler, kullanıcılarımıza bedava olarak sunulur. Örnek verilecek olursa 5000 Instagram beğeni satın al paketini alan müşterimiz 500 ek beğeniye ücretsiz sahip olur. Böylelikle 5500 beğeniye ulaşılır.

Sık Sorulan Sorular

Instagram hesabıma satın alacağım beğeniler hangi hesaplar tarafından gerçekleştirilir?

Beğeni işlemlerinin büyük kısmı aktif Türk kullanıcılar tarafından gerçekleştirilmektedir. Beğeni sunan profiller tamamen güvenli ve stabil hesaplardır. Sizleri zor durumda bırakacak profil havuzuna sistemimizde yer verilmez.

Instagram beğeni satın aldım, beğeniler ne zaman gerçekleştirilir?

Instagram beğeni satın al işlemi basamaklarını takip ettiniz. Bütün bilgileri doğru ve eksiksiz giriş yaptıktan sonra ödeme işlemi de gerçekleşti. Gönderiye beğeni yönlendirmesi maksimum 1 saat içerisinde hesabınızda olacaktır.

Beğeniler uzun zamandır gelmedi ne yapabilirim?

Belirlenen zaman çerçevesinde gerçekleşmeyen satın alma işlemleri için yapmanız gereken tek şey bize ulaşmaktır. Kalp medya ana sayfası üzerinde bulunan iletişime geçin sekmesi 7-24 müşterilerine canlı destek veren bir hizmettir. Bilgilerinizi girdikten sonra size telefon ya da mail ile geri dönüş sağlanacaktır.